THAUMA GYÓGYCIKK – Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet
Thauma Gyógycikk

Szállítási információk

Átvétel / Házhozszállítás

 

Az árucikkek átadása szaküzletünkben vagy házhozszállítás útján történik. Akinek az eszköz további betanítása szükséges, azt kérjük, szaküzleti átvételt válasszon.

 

i) Bolti átvétel (bolti átvételre a közzétett nyitvatartási időben van lehetőség).

ii) Házhozszállítás (19 999 Ft vásárlási összegig 1 980 Ft, 20 000 Ft-tól a szállítás ingyenes).

 

Bolti átvétel: A "Visszaigazolás - megrendelés elfogadása" e-mail értesítéstől számított 1-5 munkanap. Az átvétel lehetőségéről a vásárló minden esetben telefonon vagy e-mail útján értesítést kap, az átvétel lehetősége ezt követően nyílik meg. 

 

Házhozszállítás: A "Visszaigazolás - megrendelés elfogadása" e-mail értesítéstől számított 1-5 munkanapon.

 

A megvásárolt termékeket az Eladó a GLS futárszolgálattal vagy saját gépjárműves futárszolgálattal juttatja el a Vevőhöz. A kiszállított csomagot a futárcég a szállítási címen adja át a címzettnek, vagy más nagykorú, önmagát igazolvánnyal igazolni tudó személynek.

 

Kérjük, hogy a szállítási címet részletesen és pontosan (emelet, ajtó, egyéb információ megadásával) töltse ki! Kérjük, hogy átvétel előtt vizsgálja meg a küldemény csomagolását, és csak akkor vegye át, ha sértetlen! A kézhez kapott dobozok egyikében található a számla. Az áru átvevője köteles a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni, és nyilvánvaló, a küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén felbontani, és a felismerhető hiányosságokról vagy egyéb károkról a fuvarozóval közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint, a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a fuvarozónak és a Szolgáltatónak haladéktalanul bejelenteni. Amennyiben a futárszolgálat szolgáltatásával kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele, megjegyzése lenne, kérjük, írjon e-mailt, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. A kiszállított termék a Thauma Kft. tulajdonában marad mindaddig, amíg a vételárfizetés teljes egészében meg nem történik.

 

TB-GYSE házhozszállítás:

 

- Egyszerűsített kiszállítás: Társadalombiztosítási támogatással (vényre) rendelt gyógyászati segédeszköz közül a sztómaterápia és inkontinencia (defek.) termékkörökben van lehetőség egyszerűsített kiszállításra, amennyiben a felhasználó a kockázatokról tájékozódott, az illetékestől megkapta a szükséges információt és a gyógyászati segédeszköz használatát ismeri, illetve arra betanították.

- Egyedi rendelések kiszállítása: Elsődlegesen Heves megye területén van lehetőség a vényre rendelt gyógyászati segédeszköz előjegyzett kiszállítására. Kérjük, a részletekért érdeklődjön szaküzletünkben személyesen, telefonon vagy e-mail útján.

 

 

 

 

Ⓒ THAUMA Kft. Minden jog fenntartva. | tervezte: mvitel.hu | készítette: webout.hu